Sosyal Medya

Güncel

Figen Yüksekdağ'dan birlik çağrısı

Sırtını YPG'ye dayayan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Bugün birleşmezsek yarın çok karanlık olacak" dedi.



HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Figen YüksekdaÄŸ, PKK'ya yakınlığıyla bilinen Med Nuçe televizyonunda gündeme iliÅŸkin açıklamalarda bulundu.

Ankara'da masum insanların hayatlarını kaybetmesine neden olan terör saldırısı hakkında"Ankara katliamında yaÅŸamını yitiren aileler, AKP’ye öfkesini dile getiriyor. 7 Haziran’da baÅŸlatılan savaşın ErdoÄŸan’ın baÅŸkanlık savaşı olduÄŸunu herkes görüyor"diyen YüksekdaÄŸ, sözlerine şöyle devam etti:

BUGÜN BİRLEŞMEZSEK YARIN ÇOK KARANLIK OLACAK

 

"Bütün kesimlerin bu eÅŸikte tereddüde düşmeden adım atması gerek. Bugün birleÅŸik tutum geliÅŸtirmezsek yarının çok karanlık olacağını herkes bilmeli. Yarına yazık etmemek için bugün birleÅŸmeyi baÅŸarmamız gerek. Saldırının ÅŸiddeti fark ediyor sadece. Bize saldırdıkları kadar CHP’nin tabanına saldırmıyorlar. Siyasi iktidar saldırının dozunu da parçalıyor. Bu çok kötü bir tuzak. ÖrneÄŸin işçilerde ‘Kürtlerin yanında durursam yarın bana daha çok saldırır’ duygusu oluÅŸturmaya çalışıyorlar. Her kesim saldırı altında. Ancak Saray son noktayı koydu ‘ya bizden yanasınız ya terörden yanasınız’ dedi. Artık kaçacak yer yoktur"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.