Güncel
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taksi durağına ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankaraya geldi. Erdoğan, Ankaradaki konutuna gittiği sırada Zirai Donatım Taksi Durağı'na sürpriz bir ziyarette bulundu.
Taksi durağındaki şoförlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şoförlerin işlerinin nasıl gittiğini sordu. Taksiciler de Erdoğan’a simit ve çay ikram etti.
"BUYRUN ENB CUMHURBAŞKANI"
Erdoğan’ın ziyareti sırasında ilginç anlar da yaşandı. Sohbet esnasında taksi durağının telefonu çaldı. Erdoğan telefonu kaldırarak ‘Zirai Donatım Taksi durağı buyurun. Ben Cumhurbaşkanı’ diyerek açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefona yanıt verdiği o anlar cumhurbaşkanlığı personeli tarafından objektiflere yansıdı.
ZİL SESİ GÜLDÜRDÜ
Ziyarette diğer bir ilginç an ise, taksi şoförlerinden birinin cep telefonunun çalmasıyla başladı. Telefonda çalan yabancı bir şarkıya ait zil sesi, Erdoğan ve şoförler arasında gülüşmelere neden oldu.
BİR HATIRA FOTOĞRAFI DAHA
Başbakanlığı sırasında da aynı taksi durağını ziyaret eden Erdoğan, taksicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan’ın daha önceki ziyaretinde çektirdiği fotoğraf ise çerçeveletilip durağa asılmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.