Sosyal Medya

Güncel

'Mesih çabuk gelsin diye...'

Eski İngiliz asker Timothy Paul Jacobs Wordsworth Suriye’deki PKK'lı gruplara katıldı.



Vahdet gazetesindeki habere göre, Suriye'deki PKK güçlerine katılan batılılar arasında bulunan eski Ä°ngiliz asker Timothy Paul Jacobs Wordsworth'un, Nazilerin elinden ‘Hıristiyan' olduÄŸunu söyleyerek kurtulan bir Yahudi'nin torunu olduÄŸu ortaya çıktı.

''‘MESÄ°H' ÇABUK GELSÄ°N DÄ°YE...''

Evangelist bir zihin yapısına sahip olduÄŸu belirtilen eski Ä°ngiliz askeri PKK'lı Wordsworth, Ä°srail basınına (The Jarusalem Post) yaptığı açıklamalarında Yahudi kökeniyle ilgili bilgileri doÄŸrularken, Ä°slam topraklarında bulunma gerekçesini ise, ‘Kral Davut'un soyundan ikinci Mesih'in dönüÅŸünü hızlandırmak' ÅŸeklinde açıkladı.

1990'larda Bosna'daki soykırım esnasında Ä°ngiliz askeri olarak NATO ‘Barış' Gücü'nde görev yaptığını açıklayan PKK'lı Wordsworth, ailecek bir dönem ‘Hıristiyan' gözükmekle birlikte aslında Yahudi olduklarını ve kendisini Londra'daki Reform Sinagogu cemaatin bir üyesi olarak gördüÄŸünü kaydetti.

CAMÄ° DUVARINA SÄ°YON MESAJLARI!

Eski Ä°ngiliz askeri Wordsworth, PKK saflarında Amerikan desteÄŸi ile IŞİD'in elinden alınan bölgelerdeki camilere Siyonist hahamların isimleriyle birlikte Siyonist sembol ve mesajlar yazmaktan mutlu olduÄŸunu ve bunun kendisini manen yükselttiÄŸine inandığını da ÅŸu cümle ile ifade etti: “Haham Nahman adını yazdığım zaman ışık getiriyor, bunu gerçekten hissediyorum.”

Ä°SRAÄ°L, PKK Ä°ÇÄ°N Ä°STEKLÄ°!

“ArkadaÅŸlarımın çoÄŸu Suriye Kürdistan'ını kurtarmak için öldü. Ama burası en azından Ä°srail devleti gibi güzel yaÅŸayan bir ülke olacak” iddiasında da bulunan Wordsworth, Kürtlerin bağımsızlık için Ä°srail'i örnek alması gerektiÄŸini söyledi; Ä°sraillilerin de askeri uzmanlık konusunda Kürt gönüllülere destek yolları aradığını ilan etti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.