Sosyal Medya

Makale

Dinle ey ABD!

Suçlusun, suçüstü oldun.. Sen CIA ve NATO.. 

Biliyordunuz. 

“Biliyordunuz” ne demek, iÅŸin içindeydiniz.. “Ä°ÅŸin içinde olmak” ne demek. “Patron” sizdiniz.. “Gülen” dediÄŸiniz “aÄŸlayan adam”, “zavallı bir piyon.”

GeliÅŸmeleri Ankara’dan, Ä°stanbul’dan, Adana’dan izliyordunuz. Irak’taki, Afganistan’daki, Almanya’daki Afrika’daki izleme merkezleriniz aktifti..

Ä°ÅŸin başındaydınız. Sadece siz deÄŸil, NATO, AB ülkeleri herkes her ÅŸeyi biliyordu.. Sahi Henry Berkey tatil için mi gelmiÅŸti.. O GPS sistemi sökülen, Yunanistan’a kaçırılan helikopterde sizden kim vardı. Helikopter teslim olmadan önce Yunanistan’a geçer geçmez niye indi..

Bakın, bu saldırı Türkiye’ye deÄŸil, Ä°slam dünyasına karşı idi. Türkiye Paralel dinin  merkez üssü olacaktı.. Ä°lk etapta 22 ülkenin rejim, sınır ve iktidar yapıları yeniden dizayn edilecekti..

Yunanistan şimdi hemen, bu kirli oyunun parçası olmak istemiyorsa bu kişileri iade etmeli. Bu kaçan askerlerin aileleri, bu kişileri ülkelerine çağırmalı. Yoksa bu kişileri yaşatmazlar. Dünyalarını da ahiretlerini de kaybederler, şerefsiz bir şekilde, alçakça, ihanetle anılırlar..

NATO, bu süreçte kötü bir ÅŸekilde kullanıldı. BM bu iÅŸi soruÅŸturmalı ve bu “savaÅŸ ilanı” UCM’ye taşınmalı ve sorumlular yargılanarak cezalandırılmalıdır. NATO bu iÅŸi soruÅŸturmalı ve bir müttefik ülkenin, bir baÅŸka müttefike karşı bu “savaÅŸ ilanı”nın sorumluları bulunmalı ve cezalandırılmalıdır.

ABD açısından bu iÅŸ “Watergate”, ya da “Ä°rangate”den daha vahim bir durumdur.. Bu mızrak çuvala sığmaz. Beyazsaray, Kongre, Temsilciler meclisi, CIA, FBI derhal bu iÅŸi soruÅŸturmalıdır. Fuller ve Berkey’in ifadesi alınmalıdır. Bu iki isim yeni Oliver North’dur.

Ankara, Ä°ncirlik’te bu iÅŸe bulaÅŸan subayların ifadesini almalıdır ve yurtdışına çıkışına izin vermemelidir.. Ä°ncirlik, Afganistan, BaÄŸdat, Nijerya ve Almanya’daki üst yetkililerinin ifadesini almalıdır.. Bir süre önce, Der Spiegel dergisi, Amerikan gizli servisi NSA’nın küresel dijital casusluk faaliyetlerinde kullandığı Almanya›daki gizli üslerinin listesini açıklamıştı. NSA eski çalışanı Edward Snowden’ın sızdırdığı belgelerde, NSA’nın Avrupa’daki operasyon merkezinin Almanya’nın Hessen eyaletindeki Griesheim kentinde olduÄŸu öne sürülmüştü. NSA’nın da iÅŸin içinde olduÄŸu anlaşılıyor. Amerika’daki savcılar bakalım bu süreçte ne yapacaklar?..

Bana kalırsa bu olay İkiz Kulelerin vurulmasından daha vahim sonuçları olacak bir gelişme.. Eğer Demokratlar bu işin üzerine gitmezlerse seçim de gider. Cumhuriyetçiler gelir ve bu da ABD için sonun başlangıcı olur..

Vatikan, İngiltere, Fransa, Almanya da kendi içine bakmalı.. Ve tabii İsrail. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.. Bu olay Türkiye ve bölge için bir milad olacak..

Almanya kendinden ibaret bir ülke deÄŸil. Ä°ÅŸgal altında bir ülke. Orada ABD, Ä°ngiltere ve Fransa derin devletinin üsleri bulunuyor. NSA’nın Almanya’da en az 6 önemli gizli üssü, bulunuyor. NSA’nın Almanya’daki üslerinin merkezi, Stuttgart kenti yakınlarındaki Vaihingen’de bulunuyor. Gizli servisin operasyon ve istihbarat Avrupa Kriptoloji Merkezi (ECC) ve Tehlike Operasyonları Merkezi Darmstadt yakınlarındaki Griesheim’de. Burada Amerikan askeri ve sivil istihbarat birimleri mensupları ve diÄŸer uzmanların da arasında bulunduÄŸu yaklaşık 400’e yakın analistin görev yaptığı ileri sürülüyor. 

AB ve AB ülkeleri kendi içine bakmalı bir. Sahi, Fehriye Erdal’ın iadesini engelleyenler kimlerdi!.. Vatikan için Gülen olayı P2’den daha vahimdir.. Mason locaları, Amnesty Ä°nt. Human Right Watch, Islam ve Democracy Fondation, Rant Corp. Türkiye’deki Alman, Ä°ngiliz, Fransız, Ä°sveç, Ä°sviçre vakıfları ve diÄŸerleri de bu olayla iliÅŸkili olarak kendi içlerine bakmalı.

Ankara’nın da aynı ÅŸekilde bu iÅŸin medya, sermaye, siyaset, bürokrasi, oda, TSK, tarikat baÄŸlantıları ile çok yönlü soruÅŸturması gerek.. AK Parti kendi içine de bir bakmalı. Bakanlık, milletvekilleri, il baÅŸkanları, belediye baÅŸkanları, üst yöneticiler..

Nazlı Ilıcak’ın oÄŸlu güzel örnek oldu. Annesini uyardı, çağırdı. Hâlâ, anakentlerde orta ölçekli bir iÅŸletmede görevden alınması gereken kiÅŸi kadar bile görevden almayanlar var. Damat, yeÄŸen, kardeÅŸ, kayınbirader bakmayacaksın arkadaÅŸ.. Sonra sıra size de gelir. Bunlar bilinmiyor deÄŸil. DiÄŸer cemaat denen grublara sızan kriptolar, örgüt/tarikat milliyetçiliÄŸi yapanlar sahipleniliyor.. Åžeyhlerinin hatasız olduÄŸunu ve onun gizli olanı bildiÄŸini düşünüyorlar sanki.. Paralel yapının en büyük gücü de buydu.. Bu yapıların içinde Paralelciler de var, uluslararası sistemin adamları da, BÇG kafalılar da.. Ne zaman akıllanacağız, olanlardan ders alacağız. Paralelcilerin alındığı görevleri kapmak için yarışan “cemaatler” de var hâlâ!

Bunlar her yeri, en hassas kurumları bile işgal edecekler ama sizin aranızda olmayacaklar. Kandırmayın kendinizi. Gözünüzü açın! Celladınıza sahip çıkmayın. Yoksa biri gider, öteki gelir.

Yahu ÅŸeyhlerinizin manevi koruması altındaki BeÅŸtepe’de 4 yaverden dördü de kripto idi.. Paralel yapı da bu anlayışla gizlenip büyütülmedi mi. Aynı yolda yürüyenler, aynı sonuca ulaşırlar.. Birileri Paralel yapının akıbetine bakıp kendine çekidüzen vermelidir.

BildiÄŸim kadarı ile Ankara, bu anlamda birçok kiÅŸi, kurum, cemiyet, cemaati izliyor.. Paralelden boÅŸalan yeri kapmaya çalışan benzer yapılar izleniyor. Belediyelerde kim ayak sürçüyor, kim çalışıyormuÅŸ gibi yapıp savsaklıyor, kim birilerini himaye ediyor, kim görevden alması gerekeni istifaya ikna etmeye çalışıyor, kim o gün neredeydi ve ne yapıyordu. Mesela o gün kim döviz alıyordu, kim yurtdışına çıkıyordu, kim darbe giriÅŸimi öncesi, darbe sonrası Türkiye’ye dönüş için hazırlık yapıyordu. Paralel yapıdan daha önce tutuklananlar ve aileleri, darbe sonrası serbest kalacaklarından emindi mesela..

Daha anlatacak çok şey var. Selâm ve dua ile.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.