Sosyal Medya

Makale

Kıyamet savaşları!

DAEÅž kıyamet savaşına hazırlanıyormuÅŸ.. Ä°lk hedefleri Halep’in Dabık kasabası.

Melheme-i Kübra için hep “Amik ovası” derlerdi, DAEÅž bunu Kilis’ten 20 km Güneye kaydırmış oldu..

Kıyamet savaşını tabii Platosu Ä°ran, BaÄŸdat, Åžam, Kudüs, MaraÅŸ, Hatay, Ä°stanbul, Ãœrdün, Sina, Yemen ve Umman, Ä°ran, Libya, Yemen. DAEÅž bunlara Ege’deki 7 kiliseler bölgesi ile Mısır’ın Giza’sını da dahil etmiÅŸ.

“Kıyamet savaşı” baÅŸlıyorsa, Mehdi, Mesih, Deccal, Yecüc-Mecüc, Dabbetül arz, “Sekine”nin ortaya çıkması gibi büyük alametlerin de ortaya çıkması gerek.

Bu kriptoların bir komplosu ise, herkesin dikkatli olması gerek. Bu iÅŸ bir “toplumsal cinnet”e dönüşebilir.. Bu toplumsal cinnet  sadece bu bölgede deÄŸil, dünyada vuracağı bütün merkezleri kan gölüne çevirebilir..

Bu teolojik beklentilerin merkezinde Kudüs var. Eğer bu işler kontrolden çıkarsa herkes büyük bir bedel öder ama İsrail yok olur..

DAÄ°Åž bugün Suriye’nin fiilen %30’unu elinde tutuyor.. Felluce ve BaÄŸdat’tan çekildikten sonra Suriye’de bir yandan rejim kuvvetleri, öte yandan PYD ve uluslararası koalisyonla topyekûn savaÅŸa girecektir..

DAEÅž’in geleceÄŸi yok.. Sonuçta bu onlar için yok oluÅŸun baÅŸlangıcı olacaktır ama göreceksiniz, buradan dünyaya dağılanlar gittikleri yerlerde büyük olaylara sebeb olacaklar..

Köşeye sıkıştılar ve saldıracaklar. Hem de Ä°srail hariç her yere birden. Birilerinin “Tanrıyı kıyamete zorlamak” için bu örgüte ihtiyacı var..

Ä°stanbul’daki terör saldırısı bir baÅŸlangıç olabilir.. Bu öncü deprem olabilir..

Bu ortamı fırsat bilerek saldırıya geçecek hücreler de vardır..

Canlı bomba eylemi çok kısa sürede hazırlanıp, harekete geçirilip, hedefi vurabiliyor.

Bu arada Paralel ihanet çeteleri terör eyleminin ardından attığı twitler ile hain yüzlerini bir kere daha gösterip meydan okumaya devam ettiler. Gerçekleri çarpıtarak, terörün etkisini artırmak için psikolojik harp ajanı gibi davrandılar.. Kesinlikle bu yayınlara itibar ederek bu saldırganların emellerine hizmet etmemek gerek.. Bu tür yayın yapanları[email protected]’ye ihbar etmek gerek..

Son durum 50’ye yakın hayatını kaybeden kiÅŸi var, 250’ye yakın ağır ve hafif olarak yaralı var..

3 patlamadan söz ediliyor. Biri pimi çekmeden vurularak etkisiz hale getirilmiş. Biri daha sonra vurulmuş.. Hem silah kullanmışlar. Hem bomba atmışlar hem de üzerilerindeki bombaları patlatmışlar.

Bir iddiaya göre teröristler uçakla silahsız ve bombasız bir şekilde dışarıdan, yani yurtdışından gelmişler. O zaman içeride bu yelekleri bunlara teslim eden, silah ve bombaları bunlara getiren birileri olmalı.. Henüz bu bilgilerin doğruluğundan emin değiliz. Mesela, saldırganların havaalanına taksi ile geldikleri iddiası da var. Belki de taksi ile gelenler yelek ve silahları getirmiş de olabilir..

Şimdilik ilk tesbit DAEŞ, ikinci tesbit Paralel yapının ilk andan itibaren yoğun şekilde teröristlerin emeline hizmet edecek bir şekilde devreye girdikleri ve sosyal mediada polis, hükümet, Erdoğan aleyhine bir kampanya başlattıkları..

DAEÅž’in Felluce’den çekilmesi ile Åžii Sünni çatışması, Musul’dan çekilmesi ile Irak’ta aÅŸiret çatışması için bir alan açılmış oldu.. Cephe savaşının yerini canlı bomba ya da bomba yüklü araçlarla nokta hedefler olabilir.. Musul ve BaÄŸdat bu konuda çok kritik konumda..

Suriye’nin her yeri tehdit altında. Ama ÅŸunu da söyleyebiliriz. Belli mevzilerin yanında bütün Türkiye sınır bölgesi tehdit altında. Türkiye sınır bölgesi PKK, Åžii, Selefi, Esed rejimi ve Türkmenlerin inisiyatif mücadelesi verdikleri bir koridor.

Bu arada ÅŸu uyarı hepimizi ilgilendiriyor. Bu konuda dikkatli olunması gerek. Bilgi ve Ä°letiÅŸim Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleÅŸtirilen terör saldırısına iliÅŸkin, kamuoyunda infial uyandırma ve toplumu dehÅŸete düşürmeye yönelik kasıtlı paylaşımlarda bulunanların yasal sorumluluklarının bulunduÄŸu bildirildi. Sosyal mediadaki hainleri ihbar edelim. Bunlar arasında tanınmış gazeteciler de var. Bunları da tanıyalım..

Bu saldırının Ä°srail ve Rusya ile varılan mutabakatla ilgili olduÄŸunu sanmıyorum. Bu bekleniyordu. Bu olaydan sonra Ankara’nın hem PKK’ya hem de DAEÅž’e karşı ve bu olaylar karşısında takındıkları tavır sebebi ile Paralel yapı üzerine çok daha ÅŸiddetli bir ÅŸekilde gitmesi sürpriz olmayacak..

DAEÅž’in Türkiye’de ve baÅŸka ülkelerde ses getiren eylemler yapması mümkün..

Uluslararası koalisyon da bir terör üssüne dönen Suriye konusunda elini çabuk tutmak zorunda. Teröre karşı savaÅŸta bugün bu olay bir milat olarak ayrı ve özel bir anlam taşıyacak ve bu konuda hiçbir ÅŸey eskisi gibi olmayacak. 

Bu arada Paralel yapı da ErdoÄŸan ve Ankara’yı terör faaliyeti örgütlemekle suçlamak için elinden geleni yapacak. Sonuçta terörün faturası daha da ağırlaÅŸabilir, ama teröristler için, PKK’sı, DAEÅž’i, Paraleli için gelecek günler, geçen günleri aratacak. Selâm ve dua ile..

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.