Sosyal Medya

Makale

Katil Aynadaki Büyük Resimde..

Önce, bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Zulüm tek bir millettir.. Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana olacağız. Zalim babamız da olsa, mazlum düşmanımız da olsa.

Terörü kimin yaptığı gizli değil. Batı kendi eserinin kurbanı olma yolunda..

Uyarıyorum, Suriye’de tutuÅŸturduÄŸunuz bu cehennem ateÅŸi sizi de yakacak..

Suriye’deki bu yangına odun taşıyanlar ve körükle gidenler yaptıkları yanlışı anladıklarında çok geç olacak.. Suçlu aramanıza gerek yok. Katil aynadaki büyük resimde.. Ä°tiraf etmek zor gelse de, gerçek ortada. Suçlu sizsiniz..

Hadi DAEÅž’i örgütleyin, Esed’e arka çıkın, PYD’ye silah verin.. Böyle giderseniz, geceleri gözünüze uyku girmeyecek..

Sisi’yi desteklemeye devam edin. Somali’yi kana bulayın, hadi durmayın, bütün bu felaketler sizin  günahlarınızın kefareti. Sömürgelerden gelecek çocuklar sizi kendi evinizde vuracaklar..

Bilmiyorum, siz mi onların kurbanısınız, onlar mı sizin. Belki işin doğrusu, her iki ihtimal de eşit oranda gerçek..

Aslında bu kör şiddeti kimse, hiçbir sebeple meşru göremez.. Bu sonuç bir insanlık suçudur.. Batılılar işin ucu kendilerine dokunana kadar gerçekleri görmezden geliyorlar. Gözleri olsa da görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar, kalpleri var, hissetmiyorlar..

Muhatabım sadece Brüksel yönetimi ya da halkı değil. Onların şahsında bütün batı..

Korkarım ÅŸimdi öfkeyle ayaÄŸa kalkacak ve sonuçta zararla oturacaklar.. Ä°slamofobi azacak.. Kan, intikam duygularını harekete geçirecek.. Åžiddet ÅŸiddeti doÄŸuracak.. Bu ÅŸiddet sarmalı nerede, nasıl duracak bilmiyorum.. Batılılar bakalım bundan sonra, Paralele, PKK’ya, PYD’ye destek vermeye devam edecekler mi?

Kendi aralarındaki dayanışma mükemmel.. Bizdeki hainler daha aşağılık çıktı.

Esed ve göçmen/mülteci konusu ile ilgili bakış açılarında bir deÄŸiÅŸiklik olacak mı.. Darbeye hâlâ darbe dememeye, darbeciye darbeci dememeye, Ä°srail hükümetine ve Sisi’ye destek vermeye devam edecekler mi? Ä°nsan hakları, demokrasi, hukuk devleti, barış politikaları konusunda çifte standarttan vazgeçecekler mi?

Bu olaylar benim için sürpriz deÄŸil. Bize “zalimlere yardım etmeyin, sonra ateÅŸ size de dokunur” dendi.. Allah, göreceksiniz, eÄŸer bu olanlardan doÄŸru bir ders çıkartmayacak olurlarsa onların iÅŸlerini sarp daÄŸlara sardıracak.. Yazık olacak..

Suriye’yi terör örgütlerinin eÄŸitim kampına döndüren sizsiniz.. Türkiye’yi mülteci, paralel ve PKK, PYD, DAEÅž, Åžii kuÅŸatması ile kuÅŸatmaya çalışan sizsiniz.. Türkiye zaafa uÄŸrarsa çok daha ağır ve vahim durumlarla karşılaÅŸabilirsiniz. Bu daha ne ki, o zaman görürsünüz gününüzü. Bölgede Türkiye’nin boÅŸluÄŸunu dolduracak bir alternatif güç yok. Bunun teorisi bile mümkün deÄŸil.. EÄŸer Türkiye’yi rahatlatacak, Suriye’yi rahatlatacak bir öneri ile ortaya çıkmazsanız, ağır ve acı bir gerçekle yüzleÅŸeceksiniz, Suriyelilerin başına gelenler sizin de başınıza gelecek.. O gün için ÅŸimdiden oturup aÄŸlamaya baÅŸlayabilirsiniz..

ErdoÄŸan açıkladı. Türkiye bombacıyı yakalamış. Sınır dışı etmiÅŸ. Belçika ve Hollanda bu kiÅŸi ile ilgili somut bilgiye ulaÅŸamamış. Türkiye’de bu olay yaÅŸansaydı, Paraleli, CHP’si, PKK’sı ne iftiralar uydururdu. “Hükümet istifa” ile sokaÄŸa dökülürlerdi.. DAEÅž ile MÄ°T arasında iÅŸbirliÄŸi iddiaları saçılırdı ortalığa..

Kaçtığınızı sandığınız şeye doğru koşuyorsunuz. Kendi sırtınıza, kendi cehenneminize odun taşıyorsunuz..

Brüksel’deki canlı bomba eylemi, Belçikalıların gözünü açmasına vesile olursa bu çok pahalı, ama iyi bir ders olur.. Yanlış bir adım daha büyük felaketlere kapı aralayacaktır.. Bu iÅŸ sadece caydırıcı baskı, polisiye tedbirlerle önlenemez. Önce Suriye ve Türkiye’deki ateÅŸi söndüreceksiniz ve sonra tüm dünyada teröre destek vermekten, darbecilere destek olmaktan vazgeçeceksiniz.. Ä°slamofobi, yabancı düşmanlığı gibi akımlara destek vermeyeceksiniz.. Ä°srail’i dizginleyeceksiniz.. Filistin halkının meÅŸru taleplerine olumlu cevap vereceksiniz.

BM’niz, NATO’nuz, daha dün ortaya çıkan bir terör örgütü ile baÅŸedemiyor.. Uluslararası düzen dediÄŸiniz ÅŸey iflas etti. Bu örgütler etkinliÄŸini ve saygınlığını kaybetti.

FaÅŸizm ve Komünizm’den sonra Kapitalizmin krizi eÅŸikte.. 3 düzine adam dünya gelirinin yarısına sahip. Böyle bir rezalet olamaz.

Zulm ile abad olunmaz.. Allah, zalim bir topluluğa hidayet nasib etmez.. Siz kendi hakkınızdaki hükmü değiştirmedikçe, Allah sizin hakkınızdaki hükmünü değiştirmeyecektir. Ne aile bıraktınız, ne çevre. Yoksulları açlıkla, zenginleri obozite ile, hastaları ilaçla, insanları yiyip içtikleri ile zehirliyorsunuz.. Biliminiz de, sanatınız da, felsefeniz de yalan üzere kurulu..

Tarihin sonuna geldiniz, evet bu sizin için bir final olabilir. Medeniyetler arası çatışmanın fünyesini ateşlemenize az kaldı..

Kızılderililerin, kara derililerin, sarı ırkın ahı tutuyordur belki de bugün sizi.. 

Sahi sizin atom bombalarınız vardı değil mi? Modern ordularınız, ölüm saçan silahlarınız ve her şeyden haberdar olan istihbarat örgütleriniz vardı. Hadi söyleyin sizi kurtarsınlar..

İster misiniz, yeni bir dünya savaşının fünyesini de ateşleyin bu arada.. 1., 2. dünya savaşı yetmedi değil mi? Soğuk savaş yetmedi. Haydi Tanrınızı kıyamete zorlayın. Haydi savaş borusunu öttürün kıyamet savaşı başlasın!

Ya da aklınızı başınıza alın. Sizin dışınızdaki ülkelerde, adına sivil toplum örgütü, aydın, akademisyen, gazeteci, iÅŸadamı dediÄŸiniz soytarıları üzerimize salmaktan vazgeçin.. Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmazmış. 

Ama yine de siz bilirsiniz. Durmak yok, yola devam. EÄŸer adalet, barış, özgürlük umurunuzda deÄŸilse, herkes için iyi olan sizin için iyi deÄŸilse, cehenneme kadar yolunuz var. Giderken içimizdeki ajanlarınızı da alıp gidin. Herkes kiminle haÅŸrolmak istiyorsa onun yanına. 

Selam ve dua ile..

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.