Fitch Ratings'in Türkiye'nin kredi notunu "yatırım yapılabilir" seviyenin altına düşürmesi ve Standard&Poor's'un kredi not görünümünü "negatif"e çekmesine karşın bu hafta diğer para b
Son yıllarda belki milyonlarca insan küreselleşme karşıtı gösterilerde sokaklara döküldü. Küreselleşme yüzünden işlerini kaybettiklerini, yaşadıkları toplumun parçalandığını sö
Kayseri'de PKK'nın patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda yaralanan Er Mesut yaşar, tedavi gördüğü hastanede 49 gün sonra şehit oldu.
Atatürk Havalimanı’nda ‘dur’ ihtarına uymayan minibüs paniğe neden oldu. Polislerin tekerlerine ateş açarak durdurmak istediği minibüs ters yöne girerek kayıplara karıştı.
Türkiye’nin Antarktika kıtasında üs kurma projesini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı üstlendi.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelgeyle toplu taşıma araçları ve şehirlerarası yolcu otobüslerinde başlatılan sivil trafik uygulaması hayata geçirildi.
Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı bir yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine İran’a acil iniş yaptı.
HDP'nin tutuklu eski Milletvekili Ayla Akat Ata hakkında, 'Silahlı terör örgütü kurma, yönetme', 'Kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşleri düzenleme, yönetme, bunların hareketle
Suriye'de Beşşar Esed rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırılarında en 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
ABD'nin New Jersey eyaletinde demirleyen bir kargo gemisine Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza ajanları tarafından baskın düzenlenerek kaptan ve başmakinisti tutukladılar.
Milli futbolcumuz sevgili Gökhan Töre'nin katkı ve çok değerli bağışıyla "Çocuklar Üşümesin" kampanyası, geçen hafta Diyarbakır’daydı. Aslında Yahya Kemal Beyatlı okulundaki dağı
Amerikan başkanı Donald Trump’ın, ilk planda dayatma ve tehditlerle netice almaya çalışacağı öteden beri tahmin ediliyordu.
Trump'ın temsil ettiği hareket ve arkasındaki düşünceyi yadırgayarak izliyoruz. “Yönü ne olacak” bilmiyoruz.
Amerikan seçmenin sağcı, hem de ayrımcı bir söyleme oy vererek açıkça ırkçı bir Cumhuriyetçinin iktidar olmasının Avrupa'da da domino etkisi yapacağı yönünde öngörüler hayli fazl
Çocukluğumdan beri, yani 80’li yılların ortalarından beri dindar İslamcı çevrelerin gençlikle alakalı vakıf, dernek, cemaat çalışmalarında bulundum. Her biri birbirlerinden farklı yap