Sosyal Medya

YaÅŸam

Üç Suriyeli sığınmacı öldürüldü

Hatay’da ikisi kadın üç Suriyeli sığınmacı, kiraladıkları evde başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu.



Yaklaşık bir yıl önce ülkelerindeki savaÅŸtan kaçarak Hatay'a gelen ikisi kadın üç Suriyeli, merkez Antakya Ä°lçesi Meydan Mahallesi’nde ev kiraladı.  

Su faturasını kiracılarına vermek için giden ev sahibine kimse kapıyı açmadı. Salı akÅŸamı yeniden kiracılarının kapısını çalan ev sahibi, evden kötü kokuların geldiÄŸini de fark edince yanındaki yedek anahtarla kapıyı açtı ve 21 yaşındaki Muhammed A.A, H.H. ve M.H.'nin çürümeye baÅŸlamış cesetlerini buldu. 

Olay yerine gelen Hatay Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Olay Yeri Ä°nceleme ekipleri, cesetler üzerinde yaptıkları ilk incelemede, Suriyeli üç kiÅŸinin de baÅŸlarından tabancayla vurularak öldürüldüÄŸünü belirledi.

Bölgede geniÅŸ çaplı araÅŸtırma baÅŸlatan emniyet güçleri, failleri yakalamak için eve yakın bölgedeki güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.

SoruÅŸturmayı çok yönlü olarak sürdüren emniyet güçleri, izledikleri kamera görüntülerinden olayın faili olabilecek kiÅŸileri belirlediklerini ve yakalanmaları için çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.