Sosyal Medya

Makale

Gün batımından şafağa

'Vampirsen, gecenin sürmesini dilersin' deniyordu bir dizide; 'çünkü kan için karanlık gerekir!'

Dünyanın vampirliÄŸini üstlenen Siyonist terör örgütü, dünyayı gecede tutmak için bildiÄŸi her türlü numarayı, her ÅŸekilde çekiyor. Havadan bomba yaÄŸdırıyor, denizden ölüm kusuyor, karadan katliam yapıyor. 'Benim gecem sürsün, benim karanlığım yükselsin de gayrısı ne olursa olsun' diyerek devam ediyor yoluna.

Biliyorsunuz ki asıl olan aydınlıktır. Karanlıksa geçicidir. 'Karanlığın saltanatı' sürdürülebilir bir saltanat deÄŸildir.

Sadece Müslümanların deÄŸil, bütün bir insanlığın düÅŸmanı olarak geliÅŸen bir ideoloji Siyonizm. Yumurtasını piÅŸirebilmek için bulunduÄŸu mahallenin, bulunduÄŸu ÅŸehrin, ülkenin, hatta dünyanın yanmasını umursamayacak bir 'kanlı çıkar' ideolojisi.

Her şeyi vardır Siyonizm'in. Gazetesi, televizyonu, silahı, askeri, teknolojisi, Birleşmiş Milletler desteği... Her şeyi.

'Açık-gizli' destekçisi de çoktur bu vampirlerin... Hem dünyada hem Türkiye'de...

Türkiye'deki destekçileri oldukça müptezeldir.

Ä°srailli çocukların canını Filistinli çocukların canından aziz bilip onlara aÄŸlayanını mı ararsın? Ä°srail'in 'iÅŸgalci bir terör devleti' olduÄŸunu unutup 'ama bu sefer Hamas baÅŸlattı' diye inleyenini mi ararsın? Üzerinde bin yıldır yaÅŸadığı ülkesini savunan insanlar hakkında 'terörist' diyebilecek kadar iÅŸi ileri götürebilen azgınları mı ararsın? Sanki insanlar Yahudi malı boykot ediyormuÅŸ gibi 'Yahudi malı boykot etmek ırkçılıktır' yazan teres mi ararsın?

Bir grup da durmaksızın 'anti semitizm yapmayın' diyerek tepkilere ayar verme çabasındadır. DoÄŸru, Siyonizm'e tepki vermekle Yahudilere tepki vermeyi eÅŸitleyen bir dili kullanan az sayıda insan var aramızda. Dikkate alınmayacak kadar az. Çünkü hemen herkes, dünyadaki pek çok Yahudi'nin Siyonizm'e karşı olduÄŸunu biliyor. Çünkü hemen herkes, insanlığın düÅŸmanı Siyonizm'in YahudiliÄŸin de baÅŸ düÅŸmanı olduÄŸunu biliyor.

Gazze ile ilgili yazıları okumakla kalmıyor, aynı zamanda Gazze ile ilgili tüm eylemlere de katılmaya çalışıyorum. Ne yazılarda ne de meydanlarda herhangi bir anti semitist ifadeye rastlamadım. Sosyal medyadaki birkaç tepkiye bakıp 'anti semitizm yapıyorlar' diye inleyenler aslında 'anti Siyonizm yapıyorlar' demeye çalışıyorlarsa onu da bilemeyeceÄŸim tabii.

'Karanlık' diyorduk değil mi?

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.