Sosyal Medya

YaÅŸam

Erdoğan-Gülen kavgası boşandırıyor



F. adlı kadın CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan’a küfrettiÄŸi için uyardığı 14 yıllık eÅŸinden ÅŸiddet gördüÄŸü iddiasıyla boÅŸanma davası açtı.

Koca hakkında eÅŸine ÅŸiddet uyguladığı suçlamasıyla 4.5 yıl hapis istemiyle açılan dava sürüyor. BoÅŸanma davası da karşılıklı suçlamalarla devam ediyor.

Miliyet'te yer alan habere göre, dava dosyasına göre çift arasında uzun zamandan beri devam eden geçimsizlik son zamanlarda zirveye çıktı. Ä°fadelere ve dava dilekçelerine göre 14 yıllık evli olan çift, 15 Haziran 2014 akÅŸamı haberleri izliyordu. Dönemin BaÅŸbakanı ErdoÄŸan’ın sözlerini içeren bir haber sırasında çift arasında ÅŸiddetli bir kavga çıktı. Ardından çift karakolluk oldu.

Devlet memuru F., ifadesinde olayı ÅŸöyle anlattı:

"EŞİM CEMAAT MENSUBUDUR"

“EÅŸim cemaat mensubudur, maddi ve manevi bütün desteÄŸini cemaat için harcamaktadır. Son günlerde BaÅŸbakan’ın eleÅŸtirileri nedeniyle eÅŸim bu duruma çok kızmakta ve BaÅŸbakan için küfürler söylemektedir. EÅŸimin BaÅŸbakan’a küfür etmesine ben karşı çıktığım için son günlerde aramızda bu konudan dolayı tartışmalarımız olmaktadır. 15 Haziran 2014 günü 19.00 sıralarında evimizde iken eÅŸim yine aynı davranışını gösterince ben de ona karşı çıktım, tartıştık. Bu sırada eÅŸim sol bacağıma sert bir biçimde tekme attı. Ayağım eÅŸimin ayağı ile kanepe arasında sıkışıp yaralandım. Olay bu ÅŸekilde sona erdi. OÄŸlum ile birlikte hastaneye gidip tedavimi yaptırdım. Olay sırasında eÅŸim bana hakaret etti. EÅŸimden ÅŸikâyetçi deÄŸilim; tedbir kararı verilmesini de istemiyorum.”

KOCASI SUÇLAMALARI REDDEDÄ°YOR

Koca ise eÅŸinin suçlamalarını reddederek, eÅŸine tekme atmadığını; eÅŸinin ayağını kanepeye çarptığını söyledi. Olaya ÅŸahit olan oÄŸlu da babayı doÄŸruladı. Savcılık ise bu suç ÅŸikâyete baÄŸlı olmadığı için saÄŸlık raporunu dikkate alarak res’en soruÅŸturma baÅŸlattı ve B. hakkında “kasten yaralama” suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Olayın ardından çift karşılıklı suçlamalarla birbirlerine boÅŸanma davası açtı. Çiftin dilekçelerinde de özel hayata iliÅŸkin sorunlarının yanı sıra siyasi görüÅŸlerinin çatışıyor olması da geçimsizliklerine gerekçe olarak gösterildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.