Sosyal Medya

Mustafa Sarıgül Şişli değil Eyüpsultan'da aday gösterilecek iddiası

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklara başlayan CHP'de Mustafa Sarıgül hakkında bu iddia gündemi sarstı. İnternethaber'de yer alan kulis bilgisine göre, yeniden Şişli Belediye Başkan adayı olmak isteyen Sarıgül'ün bu teklifi reddedildi. Sarıgül, Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı gösterileceği öne sürüldü.



ŞİŞLİ'Yİ İSTEDİ AMA REDDEDİLDİ

2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP'nin Ä°stanbul büyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı olan ve seçimi kaybeden eski ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı Mustafa Sarıgül, son dönemde yeniden ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı adaylığı istediÄŸini seslendirmeye baÅŸlamıştı. Ancak Sarıgül'e Genel Merkez'den ÅžiÅŸli için vize çıkmadı.

NEDEN EYÜPSULTAN?

CHP yönetimi, Mustafa Sarıgül'e ÅžiÅŸli yerine Eyüpsultan ilçe belediye baÅŸkan adaylığını teklif ettiÄŸi öÄŸrenildi. CHP kulislerinde konuÅŸulanlara göre, Sarıgül de bu teklife ÅŸimdilik sıcak bakıyor. Sarıgül'ün Eyüp için düÅŸünülmesinde ilçedeki sol tandanslı mahallelerdeki nüfus yoÄŸunluÄŸu ve muhafazakar seçmenin de Sarıgül'e sıcak bakabilecek olmasının etkili olduÄŸu ifade ediliyor.

HAYRÄ° Ä°NÖNÜ YENÄ°DEN ŞİŞLÄ°'DEN ADAY OLABÄ°LÄ°R

CHP'nin ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkan adayının halen ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanlığı görevini yürüten Hayri Ä°nönü olacağı öÄŸrenildi. Mustafa Sarıgül'ün kanlı bıçaklı olduÄŸu Hayri Ä°nönü'nün yeniden aday gösterilmemesi için de kulis yaptığı belirtiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.