Sosyal Medya

YaÅŸam

Hastaneden Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Dün gece yoğun bakıma alınan sinema sanatçısı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok" dedi.



Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve bir çok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. Dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alındı.

HASTANE BAŞHEKİMİ'NDEN AÇIKLAMA

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok." dedi.

 

"KRAL SAÄžLAM"

Beynine pıhtı atması nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırılan İnanır'ı bugün işadamı Yılmaz Ulusoy ve yeğeni Levent İnanır ziyaret etti. Ulusoy girişte yaptığı açıklamada "Geç vakite kadar beraberdik. Durumu gayet iyi. Bir pıhtı atması vardı. Temizlendi. Rahatladı. Büyük bir şey değil. Dün gece de iyiydi. Bilinci açıktı. Saatlerce konuştuk. Sohbet ettik. Kral sağlam" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından yine bir açıklama yapan Ulusoy, "Allah korudu. Hiçbir şeyi yok. Hastalığı ile ilgili. Bir iz bir emare yok. Yukarıda bir saattir espri yapıyoruz. Gülüşüyoruz. Herkese selamını, sevgisini, hürmetini, teşekkürlerini bildirdi. 'Dualarını unutmasınlar' dedi" diye konuştu.

Ä°STANBUL/DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.