Sosyal Medya

Güncel

"Terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz"

AK Parti Tokat İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Fırat Kalkanı'yla başlattığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu önümüzdeki günlerde Afrin'le devam ettireceğiz. Türkiye'nin meşru çabalarına destek olunmasını istiyoruz' dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı'yla başlanan 'terörden arındırma operasyonunun' önümüzdeki günlerde Afrin'le devam ettirileceğini söyledi.
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AK Parti Tokat Ä°l Kongresi'ne katıldı. CumhurbaÅŸkanı kongre salonunda bir konuÅŸma gerçekleÅŸtirdi. ErdoÄŸan, "Fetöcü hainlere döktükleri kanın hesabını hukuk içinde sorduk sormaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı, "Adaletin tecellisi için kılı kırk yarıyoruz. Åžahit olduklarımız dünyanın belkide en büyük ÅŸeytani organizasyonunu gösteriyor. Devletimizin kurumları FETÖ'nün haÅŸhaÅŸilerinden temizlendikçe devletimiz güçleniyor" dedi.

"BÄ°R GECE ANSIZIN GELEBÄ°LÄ°RÄ°Z"

ErdoÄŸan, Suriye'deki teröristi de ülkemizdeki teröristi de çok iyi biliyoruz ifadelerini kullanırken, "Bir gece ansızın gelebiliriz. Bizi izlesinler. Åžu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların iÅŸaret fiÅŸeÄŸidir. Kimi ülkeler terörist kabul ettikleri yapıları çeÅŸitli hokkabazlıklarla dost göstermeye çalışabilir bizim için terörist her yerde teröristtir" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı, terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettirileceÄŸini belirtti. ErdoÄŸan, "Nasıl sınırlarımız içinde bölücü terör örgütüne göz açtırmıyorsak, sınırlarımızın öte tarafında da bunların hakkından gelmeye kararlıyız. Önümüzdeki günlerde inÅŸallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceÄŸiz. Türkiye'nin meÅŸru çabalarına destek olunmasını istiyoruz" Ã§aÄŸrısını yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.