Sosyal Medya

Genel

Kadir Mısıroğlu'ndan yeni kehanet: 'Sonları Moğollar gibi olacak'

Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu: Türkiye büyük devlettir ancak süper güç değildir. ABD süper güçtür ancak büyük devlet değildir.



ABD ve Türkiye arasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), PYD'ye yapılan silah yardımları ve Reza Zarrab davası üzerinden bir süredir devam eden gerilim sürerken, tarihçi-yazar Kadir MısıroÄŸlu'ndan dikkat çekici açıklamalar geldi.

“ABD TEKRAR DÄ°RÄ°LEMEZ!”

MısıroÄŸlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye büyük devlettir ancak süper güç deÄŸildir. ABD süper güçtür ancak büyük devlet deÄŸildir. Büyük devletler kaybettikleri süper gücü geri kazanabilirler ancak büyük devlet olmadan süper güç olanlar bir kez çöktüklerinde tekrar dirilemezler.” dedi.

“SONLARI MOÄžOLLAR GÄ°BÄ° OLACAK!”

MısıroÄŸlu, takip eden twitinde, “ABD'nin sonu MoÄŸollar gibi olacak! ABD eyaletler arası savaÅŸ ile yıkılacak. Dolar'ın yerine paranın te'minatı "Altın" olduÄŸunda iktisadi olarak da çökecekler. AB de dağılacak. Bugün dünya yeni sistemin doÄŸum sancısını çekiyor. GeleceÄŸin dünyasının en büyük iki gücünden Türkiye ile zıdlaÅŸan kaybetmeye mahkumdur.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.