Sosyal Medya

Güncel

Akdoğan'ın sözleri salondakileri ayağa kaldırdı

AK Parti Kayseri İl Kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine ilişkin, “Bu süreç inşallah başarıya ulaşacak. Ama bizim bu anlayışla mücadelemiz devam edecek. Biz toplumun kabul etmeyeceği bir adımı atmayız” dedi. Akdoğan'ın "Hem şeytan taşladık hem tavaf ettik hem millete hizmet ettik hem de bunlarla uğraştık" sözleri salonda bulunan partililer tarafından uzun süre alkışlandı.



Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongreye BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM BaÅŸkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Grup BaÅŸkan Vekili Mustafa ElitaÅŸ, AK Parti Milletvekilleri YaÅŸar Karayel, Pelin GündeÅŸ Bakır, Ä°smail Tamer, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye BaÅŸkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye BaÅŸkanı Memduh Büyükkılıç ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuÅŸan BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, paralel yapıya yüklendi. “Kayseri yüzümüzün akı oldu, gururumuz oldu. Kayseri gerçekten bizim gözbebeÄŸimiz” diyerek konuÅŸmasına baÅŸlayan AkdoÄŸan, ÅŸöyle konuÅŸtu:
“Bizde bıkkınlık olmaz, yorgunluk olmaz. Biz sadece seçim süreçlerinde koÅŸmuyoruz. Seçim bittiÄŸinde hizmet etmeye devam ediyoruz. 2002 tarihi milletin siyasete ve yönetime el koyduÄŸu tarihidir. 93 ile 2002 dönemi fetret dönemidir. 10 yıl kayıp dönem olmuÅŸtur. Bu dönemi çok iyi anlamamız lazım. AK Parti’nin neyi temsil ettiÄŸini anlamamız lazım. Bizler yeni Türkiye’yi inÅŸa ederken birileri de eski Türkiye’ye döndürmeye çalışıyorlar. Gezi olayları 17-25 Aralık, din maskesi altında hain ÅŸebekelerle üzerimize geldiler. Pembe dizilerde görülmeyen senaryolarla üzerimize geldiler.
Bunlar o kadar yalancı ki, hiçbir gerçeklik yok, bilgi kırıntısı yok. Tamamen yalan uyduruyorlar. Bunların uzantısı olan habercilikle yalancılığı karıştıran bir anlayış ile karşı karşıyayız. Bunların hepsi ittifak ettiler ayrı ayrı üzerimize geldiler olmadı. Topyekun üzerimize geldiler yine olmadı.

"Topu bir araya gelse inÅŸallah en ufak bir zarar veremez"

Åžimdi 7 Haziran’a gözlerini diktiler. Bunlar kaybetmeye mahkumdur. Ä°nÅŸallah önümüzdeki seçimde kaybetmeleri bir devrin kapanması anlamına gelecek. Büyük Türkiye’yi yeniden inÅŸa etmemiz anlamına gelecek. Aktör deÄŸiÅŸiyor ama oyunlar aynı. Kurdukları kumpaslar iÅŸe yaramıyor. Oyunların üzerinde bir oyun var. Onlar ne yaparsa yapsın millet bizim yanımızda olduktan sonra topu bir araya gelse inÅŸallah en ufak bir zarar veremezler.

Biz bu ülkeyi ne paralelcilere ne vesayetçilere ne de terörden beslenenlere yediririz. Karşımıza kim olursa olsun milletin iradesine uzanan her eli kırmasını biliriz. Ä°ster derin devlet ister paralel, ister Ergenekon olsun hiçbir ihanet ÅŸebekesine prim vermeyiz. Biz derin devletin, paralel devletin deÄŸil yalnızca Türkiye Cumhuriyetinin çıkarlarına sahip çıkarız. Milleti kurda kuÅŸa yedirmeyiz. Bu devlet karanlık odalarda kurulmadı ki karanlık odalarda yapılan oyunlarla yıkılsın. Milletin iradesinden baÅŸka bir irade bu millete istikamet çizemez rota çizemez. 12 yılda bir yandan hizmet bir yandan da engellemelerle, çetelerle karanlık odaklarla uÄŸraşıyoruz. AK Parti döneminde ekonomiyi 3.5 kat büyüttük. Hem ÅŸeytan taÅŸladım hem tavaf ettik.

AkdoÄŸan'ın sözleri salondakileri ayaÄŸa kaldırdı

Yalçın AkdoÄŸan'ın "Hem ÅŸeytan taÅŸladık hem tavaf ettik hem millete hizmet ettik hem de bunlarla uÄŸraÅŸtık" sözleri salonda bulunan partililer tarafından uzun süre alkışlandı. 

 

Paris olaylarında hemen fitne fesat. Siz hiçbir ÅŸeyi temsil etmiyorsunuz. O terör eylemlerini gerçekleÅŸtirenlerin felsefesiyle sizin felsefeniz aynı. Her yolu mübah görüyorsunuz. Onlar insanlığın hayatını yok ediyor, siz insanlığın hayatını mahvediyorsunuz. Bu hastalıklı bir anlayıştır. Bu anlayışla hukuk içinde ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ä°ÅŸte bu yapı istihbarat örgütü sanıyor kendisini ama illegal örgüt gibi çalışıyor. Devlete operasyon çekiyor, millete operasyon çekiyor. Onlar baÅŸarılı olsaydı Türkiye’de esaret rejimi olacaktı.

"Kimse bu toprakları bölemez"

DoÄŸu’da GüneydoÄŸu’da kimler siyaset yapabiliyor. AK Parti birlik ve bütünlüÄŸün sigortasıdır. O bölgede siyaset yapmak kolay deÄŸil. Belediye baÅŸkanlarımızın yakınları kaçırılıyor, parti binalarımız yakılıyor. Burayı kimseye bırakmayacağız. Baskıcı anlayışla mücadele edeceÄŸiz. Kürt kardeÅŸlerimizi kimseye yedirmeyiz. Åžunu herkes bilmeli Hakkari’nin geleceÄŸi de Edirne’nin geleceÄŸinden ayrı düÅŸünülemez. Kimse bu toprakları bölemez. Çözüm sürecini biz baÅŸlattık. Ä°nsanlar zihinlerinde, diÄŸer partiler zihinlerinde bölmüÅŸler. Gitti Valilik önünde açıklama yaptı. Çünkü kendi partisinin temsilcisi yok. Otorite paylaşımı anlamına gelen illegaliteye müsaade etmeyiz.

Devlet burada ne yapması gerekiyorsa, bu gün o bölgede yapan devlet yıkan örgüttür. Yakan yıkan, baskı kuran bir örgüt var. Bu gerçek daha iyi görülüyor. Bu süreç inÅŸallah baÅŸarıya ulaÅŸacak. Ama bizim bu anlayışla mücadelemiz devam edecek. Biz toplumun kabul etmeyeceÄŸi bir adımı atmayız. Bu sürecin arkasında büyük bir destek varsa Tayyip ErdoÄŸan’a duyulan güvenin neticesidir.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.