Sosyal Medya

Güncel

Adana'da MHP'liler arasında arbede

Adana'da, MHP'de kurultay yapılmasını isteyen bir grup partilinin basın açıklaması sonrası, "Devletin başına Devlet gelecek" sloganı atan bir grubun açıklama yapılan binaya girmek istemesi üzerine arbede yaşandı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Deniz, teşkilatına kemerle müdahale ederek bölgeden uzaklaştırdı.



MHP Adana Ä°l Sekreteri Ali KarakuÅŸ, partide kurultay yapılmasına iliÅŸkin Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı açıklamada, "Ãœlkücü hareketin ve Türk-Ä°slam dünyasının içinde bulunduÄŸu bu olumsuz durum, kurultayın toplanmasını ÅŸart kılmaktadır" dedi.

KarakuÅŸ ÅŸunları kaydetti:

"Kongre yapılsın ki istişare kapıları açılsın, ülkücü hareket yeniden yapılandırılsın, milli birlik ve beraberliğimiz kuvvetlensin. MHP kendisini ve meselelerini, başka merkezlerin tanımlarından, hedefleri üzerinden tarif eden bir siyasi parti olamaz.

Kaldı ki ülkücüler de kendi dışındaki odakların yönlendirmesiyle yol haritalarını belirleyecek insanlar değillerdir."

AÇIKLAMANIN YAPILDIĞI BİNAYA GİRMEYE ÇALIŞTILAR

Bu arada, Atatürk Parkı'nda açıklama yapan MHP'li bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine sloganlar atarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önüne geldi.

KEMERLE ENGEL OLDU

MHP Adana Ä°l BaÅŸkanı Yusuf BaÅŸ, burada esnafa bayrak dağıttığı sırada, yanına gelen bir kiÅŸinin basın açıklaması yapılan binayı kastederek, "BaÅŸkan yukarı çıkmıyor muyuz?" sözleri üzerine, "Dur Allah aÅŸkına, ne basması" diyerek karşılık verdi.

Açıklamanın yapıldığı binaya çıkmak isteyen gruba, yine aynı grupta bulunanlar engel olmaya çalıştı. Grupta yer alan Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Deniz, binaya girmek isteyen kişileri belinden çıkarttığı kemerle uzaklaştırdı.

"Sözümü dinlemeyenin kafasını kırarım" diyerek teÅŸkilatının bölgeden uzaklaÅŸmasını isteyen Deniz, "Ben gidiyorum, erkek olan da burada kalsın" dedi.

Deniz'in sözlerinin ardından grup, sloganlar atarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önünden ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.